GAMIFICATION & STORYTELLING

Beleef het verhaal van jou

Niet zenden en veel woorden gebruiken, maar spelen. De fantasie prikkelen, mogelijkheden verkennen en oplossingen vinden. Spelenderwijs leren, beter onthouden.

Gamification

Bij gamification gebruik je spelelementen om spelers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Het principe van gamification is natuurlijk niet nieuw, we spelen al eeuwen spelletjes. Met elkaar spelen blijkt een effectieve manier om te verleiden, motiveren en binden.

Storytelling

Storytelling is een inspirerende communicatiemethodiek die mensen verbindt. Het vertellen van verhalen is dé manier waarop mensen betekenis aan hun bestaan geven, kennis doorgeven, gedrag leren en hun geschiedenis en toekomst begrijpen.

Stap 1

Hoofdboodschap

Stap 2

Voorstel Verhaal, Vaststellen Budget

Stap 3

Ervaar Jouw Verhaal

Speel En Ontdek

Jouw verhaal

Wij verbinden mensen op een leuke en interactieve manier. Wij ontwikkelen een online ervaring met jouw look & feel, waarin jouw spelers aan de slag gaan met de onboarding. Via mail of via een assistent komen opdrachten binnen. Via een geïntegreerde live videoverbinding gaan de spelers samen een product zoeken, een probleem oplossen of een collega terugvinden. Een ervaring die prikkelt om echt met jouw boodschap aan de slag te gaan.

Een voorbeeld

Inspiratie case: PROPONENT

Het vliegtuig van de president van Amerika staat door een storing vast op een luchthaven van Parijs, Frankrijk. Om de storing te verhelpen is een onderdeel nodig dat niet in Europa op voorraad is. De president moet over uiterlijk 24 uur vertrekken en alternatieve transportmiddelen zijn niet beschikbaar. De veiligheidsdienst heeft contact gezocht met jullie directeur en die vraagt jullie, als team, ervoor te zorgen het onderdeel te lokaliseren en binnen 20 uur af te leveren bij de veiligheidsdienst in Parijs.

 

In teams van maximaal 5 personen gaan collega’s op zoek naar de kernwaarden van de organisatie, bekijken ze het executive team, maken ze kennis met de verkoop en logistieke processen van de organisatie en leren ze dat iedere klant koning is. Voor de uitwerking van jullie verhaal maken wij gebruik van bestaande sociale kanalen (website, facebook, instagram, linkedin, twitter) en film- en fotomateriaal van de organisatie.

PARTNERS EN KLANTEN

DIE GELOVEN IN DE KRACHT VAN VERHALEN EN SPEL

Benieuwd hoe onze software eruit ziet?

Ontvang jouw persoonlijke demo-omgeving door hieronder je gegevens in te vullen! Deze demo kun je op elk gewenst moment zelf bekijken, zonder meteen ruimte in je agenda te hoeven maken.

Ga de uitdaging aan

Neem contact op

Benieuwd geworden naar onze software en wil je het graag zelf beleven? Vraag dan een demo aan.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of plan je liever direct een afspraak in? Neem dan contact op met