Onboarding software

Het is leuk maar ook effectief

Wat maakt onze onboarding software zo bijzonder? De look & feel van jouw organisatie en de inhoud van de opdrachten vertellen jouw verhaal. Niet alles in onze software, ook jullie intranet, website en social media kan meegenomen worden.

Component 1

Chatbot als assistent

Wij maken van de chatbot een persona die past in jouw organisatie en die de spelers ondersteunt en helpt om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Component 2

Videobellen voor direct contact

Om goed samen te kunnen werken, is elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen praten cruciaal. Zodra je online inlogt in onze software, heb je ook direct contact met je medespelers. Makkelijk en eenvoudig.

Component 3

Middelen voor effectief samenwerken

Samen aan de slag met opdrachten betekent dat ieder met een eigen kleur in de opdracht of puzzel aantekeningen kan maken. Zo kan je zien wat anderen doen, makkelijker overleggen en ook daadwerkelijk samen tot een oplossing komen.

Component 4

Jouw look & feel

Een online omgeving in jouw look & feel betekent dat deze eruit ziet in jouw huisstijl kleuren en met een achtergrondfoto die past bij jouw organisatie.

Spelenderwijs leren wat wij voor jou kunnen betekenen?

PARTNERS EN KLANTEN

DIE GELOVEN IN DE KRACHT VAN VERHALEN EN SPEL

Benieuwd hoe onze software eruit ziet?

Ontvang jouw persoonlijke demo-omgeving door hieronder je gegevens in te vullen! Deze demo kun je op elk gewenst moment zelf bekijken, zonder meteen ruimte in je agenda te hoeven maken.

Ga de uitdaging aan

Neem contact op

Benieuwd geworden naar onze software en wil je het graag zelf beleven? Vraag dan een demo aan.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of plan je liever direct een afspraak in? Neem dan contact op met