Markten

De eerste indruk telt

Buiten winnen, is binnen beginnen

Eindelijk heeft de ideale kandidaat getekend, maar dan … Het echte moment van de waarheid zit in de eerste 90 dagen van een dienstverband. In die periode beoordelen medewerkers of hun verwachtingen uitkomen en of ze echt voor jullie onderneming gaan.

Onboarding is maatwerk

Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom is onboarding maatwerk. In welke branche je ook actief bent: de manier waarop je nieuwe medewerkers welkom heet, moet passen bij wie jullie als onderneming zijn maar ook bij de nieuwkomer die start met zijn nieuwe uitdaging.

RiddleStory is graag jullie partner

Een goede eerste indruk kan het verschil maken tussen een lange en succesvolle werkrelatie, en een korte, onbevredigende beleving. Ons team heeft ervaring in een breed aantal branches en wij hebben de kennis en techniek in huis om preboarding, onboarding, gamification en reboarding ook voor jullie effectief, efficiënt en leuk te maken. Graag gaan wij daarover met jullie in gesprek.

Inspiratie

Bekijk eens de volgende markten

Leren wat wij voor jouw markt kunnen betekenen?

Benieuwd hoe onze software eruit ziet?

Ontvang jouw persoonlijke demo-omgeving door hieronder je gegevens in te vullen! Deze demo kun je op elk gewenst moment zelf bekijken, zonder meteen ruimte in je agenda te hoeven maken.

Ga de uitdaging aan

Neem contact op

Benieuwd geworden naar onze software en wil je het graag zelf beleven? Vraag dan een demo aan.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of plan je liever direct een afspraak in? Neem dan contact op met