1.

De vraag

Proponent is ontstaan uit een fusie van twee bedrijven. Deze internationale leverancier van vliegtuigonderdelen wilde daarop graag haar medewerkers informeren over haar aangescherpte visie, kernwaarden én ze kennis laten maken met het nieuwe managementteam en de nieuwe website.

Resultaten

43

22

2.

Onze aanpak

De (relatie met de) klant staat centraal in alles wat Proponent doet. Het leveren van betrouwbare onderdelen op de plaats en het moment dat de klant erom vraagt is haar bestaansrecht. Bij een “Aircraft on Ground”, ofwel een technische reden dat het vliegtuig niet kan vliegen, zal Proponent er alles aan doen om het noodzakelijke onderdeel zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. 

3.

Red de president

Het vliegtuig van de President van Amerika staat door een storing vast op de luchthaven van Parijs. Er is een onderdeel nodig dat niet in Frankrijk op voorraad is. Het team krijgt de opdracht ervoor te zorgen het onderdeel te lokaliseren en binnen 20 uur af te leveren bij de veiligheidsdienst in Parijs. Gezien de vertrouwelijkheid van deze missie, zijn alle aanwijzingen gecodeerd.  

De opdracht start met een mail van Proponent’s directeur. Hierbij zit een woordzoeker die met behulp van Proponent’s kernwaarden en motto, laat zien welk team geïnformeerd moet worden.

Via de chat krijgen de spelers ondersteuning van de steun en toeverlaat van de onderneming; Trish. Zij vertelt de spelers dat aan de hand van het telefoonnummer van dit team en een cryptomatrix, de locatie van het onderdeel te vinden is. De naam van een Amerikaanse president uit het midden van de 20e eeuw blijkt ook de naam van een directielid. Een sms van hem geeft aan waar het onderdeel uiteindelijk moet worden afgeleverd. En omdat alles natuurlijk keurig op tijd lukt, bedankt de directeur de teamleden nog even met de boodschap dat alle klanten net zo belangrijk zijn als de president.  

 

4.

De ervaring

Medewerkers met diverse achtergronden en nationaliteiten vonden het spel een hele leuke manier om het Proponent verhaal (opnieuw) te leren kennen. ‘Een leuke teamactiviteit, waarbij medewerkers van begin tot eind actief betrokken blijven.” Ze kennen de website, weten waar ze het team kunnen vinden en realiseren zich meer dan ooit, dat iedere klant net zo belangrijk is als de president!

Download hier de volledige verhaallijn

Ga de uitdaging aan

Neem contact op

Benieuwd geworden naar onze software en wil je het graag zelf beleven? Vraag dan een demo aan.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of plan je liever direct een afspraak in? Neem dan contact op met