1.

De vraag

Met Maqqie heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld.

Met dit nieuwe concept voor de arbeidsmarkt heeft Maqqie een eigenwijze visie op de toekomst. Daarbij hoort ook een eigen manier om medewerkers welkom te heten, de visie, missie en kernwaarden te introduceren en kennis te maken met collega’s en het fysieke kantoor.  Een RiddleStory Maqqie dus!

Resultaten

36

63

2.

Onze aanpak

Een van de kenmerken van het succesvolle Maqqie team is humor en ambitie. Iedere dag stropen ze de mouwen op en zetten de schouders onder het gezamenlijk doel om het werken van morgen te ontwikkelen. Iedereen kan ook zijn of haar idee kwijt. Daarnaast is er een gezonde dosis humor: op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel.

Wij bedachten een uitdaging waarin een zestal collega’s centraal staat, de CEO in een filmpje al fietsend de aftrap geeft, de nieuwe collega op zoek moet naar collega’s op de website en hints in het kantoor, én de Maqqie-app de freelancer biedt die het zestal kan redden.

3.

VIND HET ZESTAL

Al fietsend heet de founder en CEO van Maqqie de nieuwe collega welkom. Hij geeft aan dat zes collega’s binnen Maqqie de vrijheid wel iets té letterlijk hebben genomen. Zij zijn nog niet terug. Daarom vraagt hij jou: “Stroop jij jouw mouwen op en help je ze terugkeren naar kantoor?”

Gelukkig kan Robbie Roomba via de chat de nieuwe medewerker een beetje op weg helpen. Hij heeft wat kaartjes verzameld met hints over het zestal dat verdwenen is. Deze hints met informatie over interesses van de collega’s, leiden op de Maqqie website naar de namen van het zestal. In een kruiswoordpuzzel vertaalt zich dat in de visie van Maqqie.

Dit stelt Robbie in staat een mail te sturen met foto’s van verschillende locaties in het pand. Met de telefoon in de hand, ga je het kantoor ontdekken. Daarmee kom je op het spoor van het voertuig waarmee het zestal op pad is. Dit voertuig verwijst naar een Instagram post van Maqqie, waarin ze jou -als nieuw lid van de familie- uitdaagt te zoeken naar digitale transformaties. Als je ook deze uitdaging goed oplost, kan je met de Maqqie-app een professional inhuren om het zestal te redden. Eind goed, al goed. Welkom aan boord!

4.

De ervaring

Op deze manier maak je kennis met de collega’s, leer je het bedrijfspand kennen, ga je aan de slag met de Maqqie applicatie en ervaar je de kernwaarden en de missie van Maqqie. Een leukere en betere start is er toch niet?

Download hier de volledige verhaallijn

Benieuwd hoe onze software eruit ziet?

Ontvang jouw persoonlijke demo-omgeving door hieronder je gegevens in te vullen! Deze demo kun je op elk gewenst moment zelf bekijken, zonder meteen ruimte in je agenda te hoeven maken.

Ga de uitdaging aan

Neem contact op

Benieuwd geworden naar onze software en wil je het graag zelf beleven? Vraag dan een demo aan.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of plan je liever direct een afspraak in? Neem dan contact op met